Ga naar hoofdinhoud

Siebrand Kampen

Typisch Siebrand, een toverfabriek

Welkom in de toverfabriek van Siebrand. This is where the magic happens. Maak kennis met een uniek familiebedrijf dat álles kan maken, met kennis en kunde in eigen huis. Proef het maar. Hier opereren de aanpakkers, de bedenkers, de vergisters, de bereiders en de bottelaars van ‘s lands lekkerste (non)alcoholische dranken die je voor een zacht prijsje in de supermarkt koopt. Betaalbare magie.

Hier werken creatieve mensen die van smaken weten. Trendvolgend. Die rol is bewust gekozen. Want daar ligt precies onze grote kracht. Het fingerspitzengefühl waarmee we telkens weer op ontdekkingsreis gaan en de (inter)nationale hits op de markt weten na te bootsen. Dat zijn uitdagende zoektochten, doorspekt met aroma’s en avonturen.

Zo doen we dat hier. In de achterliggende decennia zijn ook veel van onze, met zorg en liefde gecomponeerde kopieën, zélf uitgegroeid tot ware evergreens. Merken met aanzien, toppers van eigen fabricaat. Dat is nou typisch Siebrand. En daar zijn we trots op.

Wat ons extra trots maakt is de eervolle onderscheiding ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ die wij in ons jubileumjaar kregen toegekend. Kom, dan wandelen we met zevenmijlslaarzen door een roemrijke tijd.

Een eeuw van passievolle productie!

Henny en Fleur Nankman, Directie Siebrand.

Back To Top

Deze website maakt gebruik van cookies die uitsluitend bedoeld zijn voor een optimale werking van deze website.